CESTNE OVIRE IN IZDELKI ZA GRADNJO

CESTNE OVIRE

Cestna ovira je izdelana iz PE-HD ki zagotavlja konstantno debelino in monolitni izdelek. Vsaka ovira je opremljena z pokrovčkom za polnjenje in navojnim pokrovčkom za praznenje. Oviro je mogoče zlahka prevažati, posebna patentirana oblika pa omogoča optimizacijo in enostavnost zlaganja. Uporabljajo se za razmejitev območja, usmerjanje tokov pešcev, urejanje prometnih tokov in preprečevanje dostopov.

K1V CestneOvire
K1V Cestne Ovire Slika1

Cestna ovira
Izdelan je iz PE-HD ki zagotavlja konstantno debelino in monolitni izdelek. Vsaka ovira je opremljena s pokrovčkom za polnjenje in navojnim pokrovčkom za praznenje. Oviro je mogoče zlahka prevažati in zložiti. Uporabljajo se za razmejitev območja in usmerjanje tokov pešcev.

K1V Cestne Ovire Slika2

Zložljiva cestna ovira
Izdelan je iz PE-HD ki zagotavlja konstantno debelino in monolitni izdelek. Vsaka ovira je opremljena s pokrovčkom za polnjenje in navojnim pokrovčkom za praznenje. Oviro je mogoče zlahka prevažati, posebna patentirana oblika pa omogoča optimizacijo in enostavnost zlaganja. Uporabljajo se za razmejitev območja, usmerjanje tokov pešcev, urejanje prometnih tokov in preprečevanje dostopov.

K1V Cestne Ovire Slika3

Izdelan je PE-HD visoke gostote. Vsak stebriček je opremljen z navojnim pokrovčkom za nakladanje in razkladanje. Uporablja se za parkirne označbe, za načrtovanje poti ali za preprečevanje parkiranja vozil. Centralna luknja na vrhu stebrička se lahko uporabi za vstavljanje signalne označbe

IZDELKI ZA GRADNJO

Kompletni sistem idelkov za gradnjo je izdelan iz rumenega PE-HD. Uporablja se na gradbiščih za prenos ruševin na tla iz zgornjih nadstropij stavbe.

K1V Cestne Ovire Slika4

Kompletni sistem iz rumenega PE-HD, ki se uporablja na gradbiščih za prenos ruševin na tla iz zgornjih nadstropij stavbe v gradnji.

K1V Cestne Ovire Slika5

Škatla za orodje iz rumenega polietilena brez spojev ali zvarov, s tečaji in zaklepom, možnost zaklepanja, primeren za različne namene, za shranjevanje orodij in različnih gradbenih naprav.

Ni normativov, ki določajo konstrukcijske značilnosti teh proizvodov, vendar za določene veljajo naslednja pravila:

K1V Cestne Ovire Slika6

Pocinkane jeklene verige: certificiranje po nateznih testih

K1V Cestne Ovire Slika7

Nosilec za lijak iz pocinkanega jekla:
Ne prekoračite vgradnje maksimalnega števila cevi (6) za odvajanje ruševin.
Ko je ta število (6) cevi doseženo, vstavite dodatni lijak z podporo

K1V Cestne Ovire Slika8

Element za zaviranje ruševin iz pocinkanega jekla:
Nahaja se znotraj cevi za transport, da se upočasni padec ruševin.

PDF KATALOGI
instagram-icon-kv-systems
bolha-k-v-systems
boniteta-kv-systems