Čistilna naprava tipa ECO – ACTIVE do 18 oseb

4.245,00  cena z DDV

K & V Sytems d.o.o. Čistilna naprava do 18 oseb. Biološka čistilna, tipa ECO – AKTIVE 03000CR ( proizvajalec Spea Ambiente )deluje na bazi aktivnega mulja in je namenjena prečiščevanju

odpadnih voda do zakonsko dovoljene čistosti na izpustu prečiščene vode v naravno. Cena je z DDV in dostave, Nudimo tudi celotno montažo z izkopom.

Čistilne naprave so proizvedene v skladu z Evropskim standardom EN 12566-3.

Rok dobave po dogovoru.

Kategorija:

Opis

Prva stopnja prečiščevanja v prvi enoti je mehansko čiščenje, kjer se trdne snovi posedejo, medtem, ko olje, maščobe in lažji delci splavajo na površje. Od tam gre umazana voda v drugo enoto, kjer poteka biološko čiščenje. Gre za razgrajevanje organskih snovi. V tej enoti so posebni mikroorganizmi (aktivno blato), ki se prehranjujejo z umazanijo in jo tako razgradijo. V to enoto dovajamo tudi precejšnjo količino zraka v katerem je tudi kisik, ki še dodatno pospeši delovanje mikroorganizmov. Druga enota deluje tudi kot usedalnik, kjer se voda še dodatno prečisti s posedanjem. Od tu pa je prečiščena voda speljana v ponikovalnico, v reko ali kam drugam nazaj v naravo.

Cena vključuje DDV in dostavo, po potrebi pa nudimo tudi celotno vgradnjo z izkopom.

Čistilne naprave so proizvedene v skladu z Evropskim standardom EN 12566-3.

Izdelane so iz visoko kvalitetnega PE-HD materiala s pomočjo vrtilne tehnike, z debelino stene 10-12 mm, katera zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo in odpornost na agresivne medije.

Naprava je opremljena s pokrovoma DN200 in DN400, vhod in izhod iz naprave pa je zagotovljen s PVC cevmi premera DN125 ali DN160. Naprava ima tudi priključek za zračno luknjo.

Go to Top